xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Büyük Açık (The Big Short) 2015

0 1.016

2015 ABD yapımı Büyük Açık (The Big Short) isimli yapım gerçek bir hikayeye dayanıyor. Filmin kadrosuyla başlayalım; kadro, erkek oyunculara bakıldığında deyimin tam anlamıyla “Yıkılıyor”: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt. Ayrıca; John Magaro, Karen Gillan, Melissa Leo ve Marisa Tomei.

8 Ocak 2016’da vizyona giren ve 2 saat 11 dakika süren filmin yönetmeni Adam McKay. Daha çok absürd komedi filmlerinin yönetmeni olarak bilinen bu isim 2008’deki ekonomik çöküş gibi ciddi bir konuya değinen bir film için uygun bir seçim gibi görünmese de yapımı izlediğinizde seçimin gayet doğru olduğunu fark edeceksiniz. Zira filmde yer alan abartılı karakterler aslında da tam olarak göründükleri gibiler ve yaptıkları şeyler gerçek hayatta da yaşandı. McKay’in yönetmenliğinde ortaya insanı hem gülmekten, hem de öfkeden öldürecek bir yapım çıkmış.

Michael Lewis Büyük Açık isimli kitabında 2008’de ABD’de başlayıp sonra bütün dünyaya yayılan finansal çöküntüyü basit bir ifadeyle açıklamış; bir avuç gözü doymaz hırsızın dünya ekonomisini göz göre göre nasıl altüst ettiğini anlatmıştı. Bu kitaba dayanarak yapılan filmin konusu şöyle: 2000’li yılların ortalarında, dünya ekonomisi hakkında bilgi sahibi olan fakat bankacılık sektöründe yer almayan 4 kişi şu gerçeği görürler: Büyük bir küresel ekonomik kriz gelmek üzeredir ancak bankalar, hükümetler ve medya ısrarla bu durumu görmezden gelmektedir. Ortaya çıkacak olan büyük açığı ancak risk almaktan korkmayan, “Ya batarım, ya uçarım” diyen insanlar değerlendirebilecektir.

İzleyiciye modern bankacılığın karanlık yönlerini de anlatan filmin esas adamları geleceğini öngördükleri finansal kriz üzerinden zengin olmaya çalışan insanlar olarak ahlaki açıdan sağlam bir profil çizmiyorlar, fakat zamanla, kendi çıkarları uğruna milyonlarca insanın hayatıyla oynayan bankacılara ve ekonomistlerin yanında masum bile sayılabilecekleri görülüyor.

Dünya ekonomisinin bile isteye nasıl altüst edildiğini öğrenmek isterseniz son derecede ciddi bir meseleyi birinci sınıf aktörler ve enerjik bir yaklaşımla ele alan bu filmi izlemelisiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.