xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Cereyan: Film 2017

0 940

Farklı bir konusu olan bir yerli gerilim filmi izlemek isterseniz Cereyan (2017) size hitap edebilir. Psikolojik gerilim tarzındaki bu yapım Mert Dikmen’in ilk uzun metrajlı filmi. Kendisi bu fimi aynı adlı kısa metrajlı filminden uyarlayarak çekmiş. Marmara Üniversitesi Sinema – TV bölümü mezunu olan Mert Dikmen çok sayıda kısa film çekmiş ve bu filmlerin bazıları ülkemizde ve yurt dışında düzenlenen festivallerde ödüller almış. İşte bu filmlerden bazıları: “Sadece Aşk”, “Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler”, “Melek”, “Aşk Ruleti”, “Gece” ve”Zamansız”.

 

1 saat 21 dakika süren Cereyan filminin konusu şöyle: Psikoloji okuyan bir üniversite öğrencisi olan Aylin mesleki pratik yapmak amacıyla insanlara online terapi hizmetleri vermektedir. Bu seanslardan biri sırasında karşısına 7 yaşındaki kanserli oğlunun ölümüne yol açtığını ve depresyondan kurtulamadığını söyleyen Cavit Demir isimli biri çıkar. Cavit tutarsız bir şekilde konuşan biridir ve sorunu göründüğünden daha büyük ve ciddidir. Aylin iyi niyetle ona yardımcı olmak ister fakat tecrübesizliği yüzünden adamın aklına intihar etme fikrini sokar. Görüşmelerinin Cavit’in kafasına bir silah dayadığı anda kesilmesi üzerine genç kız çok rahatsız olur ve Cavit’in peşine düşer. Adamın Sapanca’da bir dağ evinde yaşadığını öğrenerek onun yanına gider. Niyeti yine iyidir ama bu ailesini kaybetmiş, travmatik adamın geçmişinde Aylin’in bilmediği farklı gerçekler vardır. Esrarengiz ve tuhaf bir adam olan ve başlangıçta yalnızlığından çıkmakta zorlanan Cavit’in bu genç kıza takıntılı bir bağlılık duymaya başlamasıyla olaylar daha da karmaşık bir hal alır.

Cereyan (2017) filminin oyuncu kadrosu Murat Yatman ve  Pınar Bibin’den oluşuyor. Bir de konuk oyuncu var; Salih Bademci.

1983’de İstanbul’da doğmuş olan Dikmen 15 yıl boyunca bu filmin hayalini kurmuş. Düşük bir bütçeyle çekilmiş olan film Dikmen’in eline geniş bir bütçe verildiğinde güzel işler çıkarabilecek biri olduğunu gösteriyor. Bu tür fimleri seviyorsanız neredeyse bir manyak haline gelmiş olan Cavit’le onun durumunu başa çıkması gereken bir meydan okuma gibi gören Aylin arasında yaşananları sıkılmadan izleyeceğinizi sanıyoruz. Dikmen elindeki malzemeyi gayet iyi kullanmış ve finali de gereksiz uzatmalara girmeden bağlamış.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.