xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Eskişehir – Gebze Yol Hatırası (Kasım 2016)

0 1.374

Bir arkadaşla yapılan bir tatili veya yolculuğu keyifli kılan en önemli şeylerden biri de o arkadaşla olan uyumunuzdur. Birbirinize benzemeyen yönleriniz vardır, konaklama mekanı ve gezilecek yerler, yapılacak şeyler hakkında farklı fikirleriniz olabilir ama birbirinizi fazla zorlanmadan idare edebiliyorsanız her şey yolunda gider. Nurşen’le bu yaz Sarımaklı – Ayvalık tatili yaparken uyumluyduk, bu ay yaptığımız 2 günlük Eskişehir seyahati sırasında yine uyumluyduk. Bu gerçekten kıymetli bir şeydir. Her an yapışık olmak zorunda hissetmezsiniz, bazen farklı şeyler yapmak isteyebilir ve bunun için ayrılabilirsiniz, kahvaltı için o senin gönlünü yapar da akşam yemeği için de sen onun istediği yere oturursun. Herkes kendi harcamasını yapar ama böyle kuruş kuruş, o 3 verdi aman ben 5 vermeyeyim tarzı bir tutum yoktur. Muhabbetiniz de keyiflidir, e daha ne olsun? Eskişehir’i gezerken iyiydik, dönüşte, Eskişehir – Gebze yolculuğu sırasında yine iyiydik. Birkaç çay sigara molası, müzik, sohbet derken zaten 4 saat civarında süren yol su gibi geçiverdi.

 

Tatil veya yol arkadaşı sizin için de önemlidir sanırım. Muhabbet uymuyorsa, zevkler hiç uyuşmuyorsa, bir taraf mutlu olmak niyetiyle gerekirse ufak tefek aksaklıkların üstünde durmazken diğer taraf ota boka huysuzluk çıkarıyor, bir türlü memnun olmuyorsa mesela tatil de, yol da çekilmez olur. 2 taraf da hiç taviz vermemek, hep kendi dediğini yaptırmak derdindeyse yine iyi olmaz. Çok basit bir örnekle, benim yemekten hoşlanmayacağım şeylerin bulunduğu bir restoranda yemek yemem ama arkadaşım orada bir şeyler yemek istiyorsa gider onunla otururum. İlle de bir şeyler yemem gerekiyorsa en az rahatsız olacağım bir şeyi seçmeye çalışırım.

Yol arkadaşlığı uyumu da bir yere kadar olduğundan, orada sadece kereviz varsa gereken gerekmeyen her türlü huysuzluğu yaparım. Yetişkin insanlarız, otur kerevizini de kendi başına ye, de mi? Evet. Kerevize, rakı mezesi olarak hazırlanmış, kokusu iyice öldürülmüş hali dışında tahammülüm yok. Ama açlıktan ölecek haldeysem ve başka hiçbir şansım yoksa yemeğini de yerim tabii ki, o durumda insanlar asla yiyeceklerini zannetmedikleri şeyleri bile yiyebiliyorlar. İnsan eti mesela…da, ben buraya nasıl geldim, bir Eskişehir – Gebze yolu muhabbetini buraya nasıl bağladım? Bilmiyorum, ama buna benzer şeyleri sıklıkla ve rahatça yapabiliyorum. Benzer bir konuyu bir müşterim için yazıyor olsam yapar mıyım belki? Ne münasebet, yapılmaz. Ama kendi sitemde yapabilirim, Binkelam; canım sitem benim, nedir benden çektiğin? Ben de senden çok çekiyorum ama, çok yoruyorsun beni. Neyse, buna bağlamamayım bari, burada sonlandırayım yazıyı. Ziyaretiniz için teşekkürler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.