xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Get Out (Kapan) 2017

0 1.927

Dün gece seyrettiğim Get Out (Kapan) filmini beğendim ve ziyaretçilerimize bu film hakkında biraz bilgi vermek istedim. Önce konusundan söz edeyim: Fotoğrafçılıkla uğraşan siyahi bir genç adam olan Chris’in beyaz ırktan kız arkadaşı Rose ile mutlu bir ilişkisi vardır. Rose onu ailesiyle tanıştırmak istediğinde Chris endişelenir, onların kızlarının siyahi bir erkekle çıkmasından rahatsız olabileceklerini düşünür. Fakat kız arkadaşı onu bunun sorun olmayacağı konusunda ikna eder.

Daha Rose’un ailesinin evine gitmek için yoldayken bazı aksilikler yaşamaya başlarlar. Eve geldiklerinde kızın ebeveynleri Chris’e gayet nazik davranır ama akşam yemeğinde erkek kardeşi Chris’i tedirgin eder. Evdeki 2 siyahi hizmetli de tuhaf insanlardır. Genç kızın ebeveynlerinin de pek şirin insanlar olmadığının ortaya çıkması uzun sürmeyecektir.

Bu arada, Rose’un büyük annesiyle büyük babasının her yıl verdiği geleneksel bir davete katılmak durumunda kalırlar. Davetlilerin bazı davranışları Chris’in endişelerini iyice arttırır. Genç adam buraya gelmekten çekinmekte haklı çıkacaktır. Ama onu bekleyen olaylar beyaz bir kızla beraber olmasından ötürü antipati uyandırmanın çok ötesinde olan şeylerdir.

Get Out (Kapan) 2017 psikolojik gerilim, gizem ve dram ögelerini barındıran, ırkçılık konusuna farklı bir açıdan bakan güzel bir film. Rose’un ailesinin ve davete katılanların öyle kaba, apaçık bir ırkçılığı yok ama yapay, insanın tüylerini diken diken eden, batan, itici ve kuşku uyandırıcı bir nezaket sergiliyorlar ve bunu izlerken daralıyorsunuz. Kendilerini ırkçı olarak görmüyor bu insanlar ama alışık olduğumuzdan farklı bir açıdan, gayet de öyleler.

İzleyicinin kafasını yormayan bir yapım bu, ama sürükleyici. İzlerken  her sahnesinde gerim gerim gerilmiyor, ama bazen baya tedirgin oluyorsunuz. Uyduruk bir psikolojik gerilim filmi değil ; diyaloglar, bazı oyunculuklar, bazı sahneler insanı etkiliyor ve sarsıyor.

Chris’in annesinin ölüm şekliyle ilgili sıkıntısı, suçluluk duygusu ve Rose’un annesinin bunu kullanma biçimi sarstı beni mesela. Kanın gövdeyi götürdüğü, havada uçan  baltanın bir onun, bir bunun kafasına indiği, dehşet dolu çığlıkların birbirini takip ettiği korku – gerilim filmlerini pek sevmem ben; böyle konulu olanlar daha güzel. Get Out (2017) filmini izlemediyseniz tavsiye ederim, bence izlenmeye değer bir film bu.

Filmin yönetmeni Jordan Peele ve bu kendisinin ilk yönetmenlik denemesi. Chris’i Daniel Kaluuya, Rose’u Allison Williams canlandırıyor. Rose’un anne ve babası Catherine Keener ve Bradley Whitford tarafından canlandırılmış. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise Caleb Landry Jones, Marcus Henderson, Betty Gabriel, Lakeith Stanfield, Stephen Root ve Lil Rel Howery.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.