xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Gizli Güzellik / Collateral Beauty: Film 2016

0 1.015

Will Smith filmleri ilginizi çekiyor mu acaba? Benim ilgimi çekiyor, bu yüzden de Gizli Güzellik (Collateral Beauty) isimli 2016 ABD yapımı dram tarzı filmi seyretmek isterim. Ülkemizde daha yeni, 23 Aralık 2016’da vizyona girmiş olan filmin düşük bir temposu olduğunu belirtmek isterim, aksiyonu bol filmleri tercih ediyorsanız bu yapım size göre olmayabilir. Müthiş bir oyuncu kadrosu olan filmin çok ağdalı, fazla yapmacık olduğunu söyleyen eleştirmenler olmuş ki bu gerçekten de bir melodram. Fakat kendi hesabıma bu kadro izlenmeye değer diye düşünüyorum. Ayrıca filmin derin bir içeriği olduğu, kadrosunun beklentileri karşıladığı yolunda izleyici yorumları da gördüm.

 

Yönetmenliğini David Frankel’in yaptığı 94 dakikalık filmin konusu şöyle: 4 ortaklı bir reklam şirketinin ortaklarından biri olan Howard 6 yaşındaki kızının 2 yıl önce bir nevi beyin kanserinden ölmesinden sonra bir türlü kendini toparlayamamıştır. Ortaklarının onu bu durumdan çıkarmak için yaptıkları bir sürü girişim hiçbir sonuç vermez. Howard şirketin satın alınmasını da engelleyince ortakları özel bir dedektif tutarlar. Niyetleri ortaklarının akli dengesinin bozulduğunu kanıtlayarak onu devreden çıkarıp şirketi satmaktır. Fena halde içine kapanmış olan Howard duygularının etkisiyle zaman, sevgi ve ölüm kavramlarına hitap eden mektuplar yazmaktadır; özel dedektif bunları ele geçirir. Bunun üzerine ortaklardan biri ortaya yeni bir teklif atar: Howard’ın karşısına bu kavramları sembolize eden tiyatro oyuncuları çıkarılacak ve Howard’ın onlarla yapacağı, dengesizce olacağı varsayılan konuşmalar kayda alınacaktır. Böylece onun nasıl sıyırmış olduğu iyice ortaya çıkacak ve şirketin satışında bir irade gösteremeyeceği kanıtlanabilecektir.

Will Smith hayranları ve melodram filmlerini sevenler bu filme bir şans vermeli, öyle görünüyor. Filmin son yarım saatinde gözlerinizin ıslanabileceğini de ekliyor ve oyuncu kadrosunu yazmaya geçiyorum: Will Smith, Kate Winslet, Jason Segel, Keira Knightley, Helen Mirren, Edward Norton, Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore. Genellikle aksiyon filmlerinde oynayan W. Smith yaslı baba karakterine mükemmel bir şekilde hayat veriyor. Howard’ın karşısına ölüm kavramı olarak çıkartılan Helen Mirren’in oyunculuğunun da çok iyi olduğu söyleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.