xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Hesaplaşma / Misconduct: Film 2016

0 1.374

Suç, dram ve gerilim unsurlarını barındıran Hesaplaşma (Misconduct) herşeyden önce oyuncu kadrosunda beyazperdenin 2 dev oyuncusunu barındırmasıyla dikkat çekiyor; Anthony Hopkins ve Al Pacino. Senaryo Josh Duhamel üzerine kurulu aslında ve Duhamel güze bir oyunculuk sergiliyor ama Hopkins – Pacino ikilisinin rol aldığı bir yapımda asıl dikkat çekenin onlar olması neredeyse kaçınılmaz. Filme gelince, fena değil ama bu oyuncu kadrosunu görünce doğal olarak bekleyeceğiniz kadar iyi bir film de değil.

2016 ABD yapımı bir film olan ve 106 dakika süren Hesaplaşma’nın konusu şöyle: New Orleans’daki bir avukatlık bürosunda çalışan Ben Cahill hırslı bir genç adamdır. Eşi Charlotte’ın düşük yapmasından sonra girdikleri bunalım yüzünden evliliği oldukça zor günler geçirmektedir ve bu onun kendini daha fazla, çok fazla çalışmaya vermesine yol açmıştır. Bir gün üniversitedeyken sevgilisi olan Emily’le karşılaşır. Emily kuşku uyandıran deneyleri ve ürünleriyle anılan büyük bir ilaç firmasının dolar milyarderi sahibi olan Charles Denning’le beraberdir. Ben’e firmanın ve Denning’in ipinin çekilmesine yol açabilecek birtakım belgeler gösterir. Bu durum Ben ve çalıştığı firma için çok büyük bir fırsattır ama bu olayın üstüne düştükçe bir rüşvet ve sahtekarlık batağına düşecek, hayatı giderek zorlaşacaktır.

Hesaplaşma (Misconduct) gizemli olayların biraz da abartılı bir şekilde art arda dizildiği bir film. Şahsen hiç sıkılmadan izledim ama ben de birçok kişi bu muhteşem kadrodan daha iyi bir şey çıkmasını beklerdim. Ben’in düşük yapmanın bunalımını atlatamayan eşinin Alice Eve, güzel, seksi ama oldukça problemli bir kadın olan eski sevgilisinin  Malin Akerman tarafından canlandırıldığı film klişe senaryosu ve zorlama kurgusuyla (Olaylar karmaşıklaştırılmaya çalışılmış ama sonuç pek başarılı değil.) sıradan bir suç – gerilim filmi olmanın ötesine geçemiyor. Finalinin de bir özelliği yok ama Alice Eve’in final dahil film boyunca gösterdiği performansı beğendim ben.

Filmin yönetmeni Shintaro Shimosawa, oyuncu kadrosu da şöyle: Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino, Alice Eve, Malin Akerman, Byung-Hun Lee, Glen Powell ve Julia Stiles.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.