xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

İçeride /Shut In: Film 2016

0 1.480

Gerilim filmi sevenlerin ilgisini çekecek tarzda bir yapım olan İçeride (Shut In)  New England taşrasındaki ıssız bir bölgede bakıma muhtaç durumdaki oğluyla beraber yaşayan klinik psikolog Mary Portman’ın yaşadığı ürkütücü olayları anlatıyor. Mary’nin kocası bir araba kazasında ölmüş, üvey oğlu olduğu filmin sonlarına ortaya çıkan Steven da aynı kazadan sonra felç olmuştur. Evinin yakınlarındaki muayenehanesinde kabul ettiği hastalarından biri olan işitme engelli küçük Tom’u bir süre sonra evine aldığında onun varlığının hayatlarını biraz daha keyifli hale getireceğini düşünür ama yanıldığını anlaması çok sürmeyecektir.

Annesini kaybetmiş bir çocuk olan Tom bir süre sonra ortadan kaybolur. Mary, soğuk hava şartlarına dayanamayarak öldüğü kabul edilen çocuğun kaybolmasından kendini sorumlu tutar. Bu olaydan sonra kabuslar görmeye, evinde sesler duymaya ve korkutucu şeyler yaşamaya başlar. Yaşadıklarından ve korkularından çevresindeki sayılı insanlardan biri olan meslekdaşı Dr. Wilson’a söz eder ama ruhsal dengesi giderek bozulan Mary’nin anlattıkları kolay inanılacak şeyler değildir.

İçeride (2016) sağlam bir hikayesi olmayan, karakterlerini ve onların hikayelerini yeterince anlatmayan, izleyicinin aklına takılan sorulara cevap vermeyen, ilk yarısında bir gizem yaratmakla beraber ikinci yarısı kolaylıkla tahmin edilebilir olaylarla dolu olan bir film olmasına rağmen bu tür filmleri sevenlerin ilgisini çekebilir. Dikkat çekici mantık hataları da barındıran filmin en büyük sorunlarından biri karakterlerin geçmişi hakkında yeterince bilgi vermemesi, böylece izleyicinin neyi, neden dolayı yaptıklarını anlamaması. İzleyici karakterleri iyi tanıyamadığı için filmin gerçeklikle bağlantısı zayıf kalıyor. Yine de, yer yer nefes nefese koşan sahneleriyle gerilim tutkunlarına hitap edebilir.

91 dakika süren İçeride (Shut In) filminin yönetmen koltuğunda oturan isim bu ikinci uzun metrajlı filmi dışında daha çok İngiliz televizyonlarında yayınlanan fantastik – gizem tarzı dizilerde bölüm yönetmenliği yapmış olan Farren Blackburn. Filmin oyuncu kadrosu da şöyle: Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, David Cubitt, Clementine Poidatz, Peter Outerbridge ve Crystal Balint.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.