xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Jobs (2013)

0 1.664

Vizyon tarihi 16 Ağustos 2013 olarak açıklanan biyografik/dram türündeki Jobs 2 saat 7 dakika sürüyor. Film Apple firmasının kurucusu olan ve 2011 yılında kanser sebebiyle hayata veda eden Steve Jobs’un hayat hikayesi etrafında dönüyor. Teknoloji ve endüstri alanında gerçek bir deha olan Jobs’un hikayesinin gençlik yıllarından başlanarak anlatıldığı yapım teknoloji tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Filmde Jobs’un özel hayatından kesitlerin yanında kendini nasıl motive ettiğini ve onu yönlendiren kişileri de izleme fırsatını bulacağız. Bu sahneler Jobs’un gençlik yıllarına odaklanılarak anlatılıyor. Bu önemli mucidin düşüş ve kalkışlarının da anlatıldığı filmin kısa tanıtımları bile şimdiden yoğun bir ilgi görüyor.

Teknolojiyi, teknolojik gelişmeleri iş hayatına, bazı iş dallarına, profesyonellere özgü olmaktan öte sokaktaki herhangi bir insanın da ihtiyaç duyacağı şeyler olarak hayal eden ve bu hayalini gerçeğe çevirmeyi başaran Steve Jobs filmde Asthon Kutcher tarafından canlandırılıyor. Joshua Michael Stern yönetmenliğindeki yapımda Jobs’un  başarılarından, Apple’ı kurmasından sonra olup bitenlerden çok öğrencilik dönemine, arkadaşlık ve flörtlerine, aklını teknolojik gelişmelere takma sürecine değinildiğini de ekleyelim.

ADB yapımı Jobs filminde Asthon Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Matthew Modine, John Getz, Lukas Haas, J.K.Simmons ve Lesley Ann Warren oynuyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.