xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Leave Her To Heaven (1945)

0 1.885

Film noir (Kara film / Karanlık film) tarzındaki Leave Her To Heaven (1945) Ben Ames Williams’ın aynı adı taşıyan çok satan romanından uyarlanmış. Hikayesi esas erkeğin arkadaşı ve avukatı olan Glen tarafından, geri dönüş formunda anlatılan filmin konusu şöyle:

Yazar Richard Harland, bir tren yolculuğu sırasında genç ve güzel bir kadın olan Ellen’la tanışır. Politika dünyasında hızla yükselmekte olan iddialı bir avukatla nişanlı olan Ellen ondan ayrılır ve bir süre sonra Richard’la evlenirler.

Tam bir femme fatale (İlişkiye girdiği erkeklere ciddi sorunlar ve hatta felaketler yaşatma potansiyeli olan baştan çıkarıcı kadın) olan bu genç kadın hastalık derecesinde kıskanç biridir, beraber olduğu erkeğin kendisinden başka birine ilgi göstermesine asla tahammülü yoktur. Robert’ı son derecede düşkün olduğu engelli erkek kardeşinden, ayrıca kendi annesinden ve evlatlık kız kardeşinden kıskanmaktadır. Ellen, takıntılı sevgisi ve hastalıklı kıskançlığıyla çevresindeki herkes için büyük bir tehdit teşkil etmektedir.

Leave Her To Heaven (1945), ağır ilerleyen bir film. Bu tür filmlerde sıkıldığım olur ama bunda sıkılmadım, mahkeme sahnesinde biraz sıkılmış olabilirim sadece. Eşine yoğun, normal dışı, aşırı bir aşkla bağlı olan bir kadının biraz daha, sonra biraz daha, biraz daha çıldırmasını, giderek daha hasta ve daha kötü bir insan haline gelmesini izlerken geriliyor insan.

Gene Tierney bu filmdeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilmiş. 20th Century Fox film şirketi de 5.000.000 $’dan fazla para kazanarak 1940’ların en yüksek gişe hasılatının üstüne çıkmış.

110 dakika süren filmin yönetmeni John M. Stall. Oyuncu kadrosu da şu isimlerden oluşuyor: Gene Tierney (Ellen Berent Harland), Cornel Wilde (Richard Harland), Jeanne Crain (Ruth Berent), Vincent Price (Russell Quinton), Mary Philips (Mrs. Berent), Ray Collins (Glen Robie), Darryl Hickman (Danny Harland).

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.