xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Lila Ve Eve (2015)

0 1.599

Gencecik oğlu sokakta yürürken bir arabadan fırlayan kurşunlar yüzünden ölen ve bu yüzden büyük bir depresyona giren Lila’nın Eve’le beraber giriştiği intikam alma mücadelesini anlatan Lila ve Eve (Lila & Eve) filminde Viola Davis çok iyi bir performans sergiliyor, bayıldım çıkardığı oyunculuğa. Filmi de severek izledim ama çok fazla şey beklemeyin, izlenebilir, orta karar bir film bu. Sakin bir yapım ama insanı sürüklüyor, kendini izlettiriyor. Fakat neşelenmeye, kafanızı dağıtmaya ihtiyacınız varsa tercih etmeyin, eğlenceli bir yapım değil.

 

Konuyu biraz daha açayım; oğlunun ölümünden sonra derin bir bunalıma sürüklenen Lila çocuğunu kaybeden annelerden oluşan bir gruba katılır. Üyelerin amacı sohbet ederek, sosyal etkinlikler düzenleyerek, bazen birbirlerinde kalarak bu zorlu süreci herkes için biraz kolaylaştırmaktır. Depresyondan bir türlü çıkamayan Lila’nın durumu kendisi de abisini kaybetmiş olmanın sıkıntısını çeken diğer oğlunu da olumsuz etkilemektedir. İlk grup toplantılarından birinde küçük kızını kaybetmiş bir anne olan Eve’le tanışır. Grup üyelerinin grup içinden kendilerine özel olarak destek olacak bir sponsor bulmaları gerekmektedir. Lila bunu Eve’e teklif eder ve teklifi kabul edilir. Öte yandan sürekli olayı takip eden polis memuruyla görüşmekte, oğlunu öldürenin kişinin bulunmasını istemektedir ne var ki adaletin işleyişi oldukça yavaştır. Lila ve Eve bunun üzerine adaleti kendi imkanlarıyla sağlamak için harekete geçerler.

Film sonuç itibarıyla ortada intikam almanın bile hafifletemeyeceği bir acı olduğu mesajını veriyor. Çocuğunu kaybetmiş annelerin dramı, aklı başındalıkla aklı yitirmek arasındaki gidip gelişleri etkileyici bir şekilde anlatılmış.

Bu 2015 ABD yapımı dram – gerilim tarzı filmin yönetmen koltuğunda Charles Stone III oturuyor. Oyuncu kadrosu da şöyle: Viola Davis, Jennifer Lopez, Shea Whigham, Julius Tennon, Chris Chalk, Andre Royo, Aml Ameen ve Yolonda Ross.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.