xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Manhattan Night / Manhattan Gecesi 2016

0 1.790

Dün akşam seyrettim Manhattan Night (Manhattan Gecesi) isimli 2016 ABD yapımı filmi ve sıkılmadan seyrettim, polisiye gerilim filmlerini sevenlerin hoşuna gidecek bir yapım bu. Başrollerinde Porter Wren isimli bir köşe yazarını canlandıran Adrien Brody ve Caroline Crowley isimli güzel, çekici bir genç kadını canlandıran Yvonne Strahovski’nin yer aldığı filmde pek aksiyon yok ama merak uyandıran bir akış var.

Film noir, yani kara film tarzında bir yapım bu; bu tarzın modern versiyonu. Film noir ne demek diye soracak olursanız  çok net bir tanımı olmamakla beraber genel olarak çürümüş, dejenere bir dünyanın içinde yaşanan suç hikayelerini anlatan filmler, daha doğrusu o filmlerin üslubu, havası için kullanılan bir terim bu.

Colin Harrsion tarafından yazılan Manhattan Nocturne (Nocturne: Gece müziği / Gece manzarası / Duygulu melodi) isimli çok satan romandan uyarlanan filmin konusu şöyle:

Porter Wren New York’un popüler gazetelerinden birinde cinayetler, mahkemelere düşen olaylar hakkında çok okunan köşe yazıları yazan bir gazetecidir. Evli ve 2 çocuklu bir adam olan Porter katıldığı bir davette Caroline’la tanışır. Bu güzel kadının ünlü bir yönetmen olan kocası Simon bir süre önce gizemli bir şekilde hayata veda etmiştir. Caroline Porter’dan baya sorunlu, garip ve yer yer acımasız bir adam olan kocasının ölümündeki esrarı çözmesini ister.

Gazeteci başlangıçta bir damlacık kırıtıyor gibi yapsa da kısa sürede aralarında bir ilişki başlar. Bu arada Porter’ın çalıştığı gazetenin patronu da değişmiştir. Çok okunan köşe yazılarının baya bir tanınan yazarı kendini giderek çirkefleşip çirkinleşen bir dünyanın içinde bulacak, içine çekildiği gizemli girdap aile hayatını, kariyerini, her şeyini etkileyecektir.

Suç, gizem ve gerilim unsurlarını barındıran filmde hayatında yolunda gitmeyen pek bir şey yok gibi görünen bir gazetecinin hayatının cinsel bir saplantı ve şantajın ardından nasıl alt üst olmaya başladığını, karşısına çıkan gizemli olayların onu nasıl sarstığını ve etkilediğini, giderek hayatını berbat ettiğini fazla sıkılmadan izleyebilirsiniz.

135 dakika süren Manhattan Night (Manhattan Gecesi) adlı filmin yönetmen koltuğunda Brian DeCubellis oturuyor. Oyuncu kadrosunda yer alan isimlere gelince: Adrien Brody, Yvonne Strahovski, Campbell Scott, Jennifer Beals, Steven Berkoff.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.