xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Morgan: Film 2016

0 1.678

Az önce ikinci kere izlediğim Morgan (2016) birçok kaynakta bilimkurgu – gerilim, bazılarında ayrıca bir de korku filmi olarak takdim edilse de (Ki korkuyla alakası yok) biraz gerilim filmi, biraz da dram tarzında bir yapım bence. İdare eder seviyede bir film ayrıca, aslında güzel bir konusu var ama basit bir şekilde işlenmiş. Bolca aksiyon sahnesi içeren filmleri sevenlere durgun ve sıkıcı gelebilir ama ben sıkılmadan seyrettim. Dram filmi olduğunu düşünmem bir yapay zeka örneği olan Morgan’ın duyguları ve bağlandığı şeyler olmasıyla, yaşama isteği duymasıyla ilgili. Yaptığı şeyleri bir insan yapsa onun acımasız, merhametsiz bir canavar olduğunu düşünürüz ama bunlar insan yapımı bir “Proje” tarafından yapılınca onun biraz da bir deneme – yanılma kurbanı gibi bir şey olduğu hissine kapılıyor insan. Ben öyle hissettim.

1 saat 32 dakika süren filmin konusu şöyle: Morgan yapay DNA’lara sahip, fiziksel olarak olağanüstü güçlü, insan görünümünde bir laboratuar ürünüdür. Bu tip canlılar aslında çok büyük bir şirketin bir grup bilim adamına yaptırdığı çalışmalar sonucunda ortaya çıkmakta ve silah niyetine üretilmektedir. Morgan, benzerlerinden farklı olarak hızla ve sağlıklı görünen bir şekilde gelişmiştir ve bazı duygulara sahiptir.  Kendisini dışarıya çıkaran kadına kendince bir sevgi hisseder, müzik dinlemekten hoşlanır vesaire. Bu özellikleriyle uzun süredir onunla beraber olan bilim insanlarında da şefkat, koruma hissi gibi duygular uyandırmıştır. Daha büyük görünmekle beraber aslında 5 yaşında bir çocuk olan Morgan, bir öfke nöbeti sırasında çevresindekilerden birine saldırır ve ciddi bir zarar verir. Şirket, bu olayın risklerini gözlemesi için bir kurumsal risk yönetimi danışmanı olan Lee Weathers’ı gönderir.

Lee ile aynı zamanlarda laboraruara bir de Morgan’ın gelişimini, duygusal durumunu falan değerlendirilmesi için bir psikolog gönderilmiştir. İşinde çok uzman olduğunu iddia eden bu uyuz psikolog, çok sinir oldum kendisine, aynı zamanda çok cesur ve görev aşığı bir insan olduğundan herhalde, cins işte; Morgan’la laboratuar çalışanlarının önerdiği gibi koruyucu bir duvarın ardından konuşmayı reddedip karşısına oturur. Bu sorgulama sırasında onu çileden çıkarmak için elinden geleni ardına koymaz ve gayet de başarılı olur, tebrik ediyoruz kendisini. Ondan sonra olaylar çığrından çıkar.

Yönetmenliğini Luke Scott’ın yaptığı Morgan (2016) filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Anya Taylor – Joy, Kate Mara, Toby Jones, Rose Leslie, Paul Giamatti, Boyd Holbrook, Michelle Yeoh ve Jennifer Jason Leigh.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.