xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

My Cousin Rachel / Kuzenim Rachel: Film 2017

0 1.969

Daphne du Maurier tarafından yazılmış en güzel romanlar arasında sayılan My Cousin Rachel (Kuzenim Rachel) aşk, romantizm ve gizem unsurlarını barındıran biraz gotik havalı bir film. Aynı kitap 1952’de, yayınlanmasının hemen ardından da filme alınmış ve 4 dalda Oscara aday gösterilmiş. 106 dakika süren filmin konusu şöyle:

Yakında 25 yaşına girecek olan Philip küçük yaşta ailesini kaybetmiş ve kuzeni Ambrosse tarafından büyütülmüştür. Evlenmeye hiç de niyeti olmayan bir adam olan Ambrosse, sağlık sorunları yüzünden gittiği İtalya’da her ikisinin de kuzeni olan Rachel ile evlenerek herkesi şaşırtır.

Ambrosse’un İtalya’dan gönderdiği son mektup bir yardım çağrısıdır, bu yüzden Philip kalkıp oraya gider ve kuzeninin ölmüş olduğunu öğrenir.

Mektubundaki bir cümleden dolayı onun ölümünde karısının rolü olduğunu düşünen Philip, hesap sormak ve intikam almak amacıyla, henüz tanışmadığı Rachel’ı İngiltere’ye, yaşadığı görkemli şatoya davet eder. Fakat işler düşündüğü gibi gitmez. Yakında vaftiz babasının kızı Louise’la evlenmesi beklenen genç adam feminist eğilimli, güçlü ve çekici bir kadın olan Rachel’a aşık olur ve aralarında bir yakınlık oluşmaya başlar.

Ama kafasındaki kuşkular tamamen ortadan kalkmış da değildir. Philip Rachel için birçok şey yapmaya, birçok şeyi feda etmeye hazırdır ama acaba doğru mu yapmaktadır? Rachel gerçekten hayatına girdiği erkekleri mahveden bir kadın mıdır, yoksa masum mudur?

My Cousin Rachel (Kuzenim Rachel) izleyicisine şahane İngiltere kırsalı manzaraları sunuyor, ayrıca kostümleri, dekor ve aksesuarlarıyla dönemin ruhunu çok güzel yansıtıyor. Tempolu filmleri seviyorsanız bu yapımı beğenmeyebilirsiniz ama ben keyifle izledim. Olaylar yavaş yavaş ilerliyor ama konu merak uyandırıyor ve insanı içine çekiyor. Kitabı merak ettim şimdi, alıp okumayı düşünüyorum.

Filmi olumsuz eleştirenler daha çok tempoyu yavaş bulduklarını, izlerken sıkıldıklarını,sürükleyici bulmadıklarını ifade etmişler. Çok kötü diyenler bile olmuş ki bu fazla abartılı bence. Sonunun biraz belirsiz kaldığı doğru, ben de Rachel hakkında daha çok şey öğrenmiş olmak isterdim ama böyle bağlamışlar, n’apalım.

Filmin yönetmeni Roger Michell. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise Rachel Weisz, Sam Claflin, Holliday Grainger, Iain Glen, Pierfrancesco Pavino, Simon Russell Beale, Andrew Havill ve Tim Balow.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.