xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Rain Man/Yağmur Adam (1988)

0 1.041

Barry Morrow ve  Ronald Bass’ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Barry Levinson’ın oturduğu Rain Man (Yağmur Adam); başrollerinde Dustin Hoffman, Tom Cruise ve Valeria Golino’nun oynadığı 1988 ABD yapımı dram – komedi tarzında bir film.  En iyi film, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu ve en iyi orijinal senaryo dallarında Oskar ödülü kazanan film tam bir başyapıt.

Los Angeles’de yaşayan Charlie (Tom Cruise), ithal araba satarak geçimini sağlayan sıradan, kimsenin düşüncesine saygısı olmayan, üçkağıtçı fırlama bir şehir çocuğudur. Yıllardır görmediği babasının öldüğünü ve 3 milyon Dolarlık mirası da kendisine bıraktığının haberini alır. Ancak babasının cenazesine gittiğinde kendisine miras olarak sadece 1949 model eski bir araba kaldığını öğrenir.  Geri kalan tüm miras, daha önce varlığını bile bilmediği ağabeyi Raymond’a (Dustin Hoffmann) kalmıştır. Ağabeyi Raymond ise özürlülerle ilgilenen bir klinikte kalan, bakıma muhtaç otistik bir kişidir. Charlie mirasın en azından bir bölümünden vazgeçmek istemez. Bunun için Raymond’u kaldığı klinikten kaçırır ve bir yolculuğa çıkarır.  Yolda giderlerken abisinin yaşamı zorlaştıran garip alışkanlıkları onu sinirlendirse de onun aslında bir matematik dâhisi olduğunu görür ve şaşkına döner. Sonunda kumarhanelerde abisinin bu dehasından hile yapmak için yararlanır. Daha sonra yol boyunca ilginç bir şekilde sorgulamalar başlar.

Yağmur Adam dünyada otizm konusunda farkındalık oluşmasına yol açan  ilk filmlerden. Muhteşem iki oyuncu rollerini öyle iyi beceriyorlar ki filmin aldığı ödüllerin hiçbirisi boşuna değil. Filmdeki müzikler de en az filmin kendisi kadar güzel.  Fon müziği olarak kullanmak için ideal. Filmi hala izlemediyseniz bulun buluşturun bir yerlerden ve izleyin, gerçekten izlenmeye değer.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.