xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Randevu / Rendez – Vous: Film 2015

0 1.858

2015 Hollanda yapımı Randevu (Rendez – Vous) isimli film gerilim, tutku ve entrika unsurlarını barındırıyor. Sıkılmadan izleyeceğiniz bir film bu, aksiyon yok ama başlangıçtaki düz, sade, heyecansız havası bir süre sonra sürükleyici bir hikayeye dönüşüyor. Yönetmenliğini Antoinette Beumer’in yaptığı film 100 dakika sürüyor.

Randevu’nun konusu şöyle; Simone’a çocukluğundan beri görmediği, kendisini doğurmuş olması dışında herhangi bir anneliğini görmediği annesinden bir çiftlik evi, bir miktar arazi ve epeyce bir para miras kalır.

Bunun üzerine eşi Eric’ ve 2 çocuğuyla beraber Hollanda’dan Fransa’ya taşınıp yeni, farklı bir hayata başlamaya karar verir.

Geldiklerinde evin beklediklerinden daha harap durumda olduğunu görürler. Simone’un niyeti burayı bir motel haline getirmektir ama tanıştıkları Peter isimli mühendis kocasını fena halde etkisi altına alır.

Tadilat işleri Simone’un düşündüğünden farklı bir şekilde seyretmekte, hesabından düşünmediği kadar fazla para harcaması gerekmektedir.

Eric’in Peter’in büyüsüne kapılmış gibi hareket edip kendini tamamıyla inşaat işlerine vermesinden ve ailesiyle pek ilgilenmemesinden dolayı da sıkıntılı olan Simone’la inşaatta çalışan yakışıklı, etkileyici bir genç olan Michel arasında bir ilişki başlar.

Kaçak göçek yaşadıkları tutkulu ve keyifli zamanlar uzun sürmeyececektir. Genç kadın zaman ilerledikçe hayatının kontrolünü kaybedecek, kendini büyük bir kaosun ortasında bulacak ve Fransa rüyası kabusa dönüşecektir.

Randevu (Rendez – Vous) 2015 filminin belli başlı rollerini paylaşan oyuncuları sıralayayım: Loes Haverkort, Pierre Boulanger, Mark van Eeuwen, Peter Paul Muller.

Filmi seyrettim ben, tavsiye eder miyim, evet, pekala da sıkmadan zaman geçirten, kendini izleten bir yapım. Karakterler güzel canlandırılmış; mühendis Peter’in sinsiliği, Eric’in bunu fark etmeyip pervane gibi onun etrafında dönmesi insanı sinir ediyor.

Film sonlarına doğru hareketleniyor, bütün bunların altından ne çıkacak, finalde ne olacak diye meraklanıyorsunuz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.