xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Sadakatsiz / Unfaithful: Film 2002

0 2.244

Diane Lane’in şahane göründüğü ve çok başarılı bir oyunculuk sergilediği Sadakatsiz (Unfaithful) izleyebileceğiniz en iyi ihanet filmlerinden biri. Filmde 30’lu yaşlarının ikinci yarısında olan evli ve 1 çocuklu bir kadının fırtınalı bir günde tanıştığı ve kendisine yardımcı olan genç bir erkekle yaşadığı ateşli ilişki ve bunun herkesin hayatına yaptığı etkiler anlatılıyor.

Sorunsuz, rutin bir evliliği olan Connie Summer’ın eşini aldatması daha bir kabul edeceğimiz sebeplere dayandırılmıyor filmde, hikaye son derecede doğal bir şekilde anlatılmış. Kadın bu genç adamda hayatından eksik olan şeyleri buluyor; enerji, hareket, spontan seks, farklı bir yaşama ortamı; böyle şeyler.

Daha yatkın olduğumuz bir durum üzerinden örnek vermek gerekirse, evli bir adamın eşini sevdiği, ondan vazgeçmeye niyetli olmadığı halde aldatması gibi bir durum bu. Kadın zor günler geçirmiyor, eşinden kötü muamele falan görmüyor, evliliği çok dramatik, çok sorunlu falan değil; hatta birçok şey gayet de yolunda. Kendine hakim olmayı bırakıyor, kendini bırakıyor, içgüdülerini kontrol etmiyor ve aldatıyor. Sonra da bunun sonuçlarına katlanmak durumunda kalıyor ki ağır sonuçlar bunlar.

İnsanı biraz sinirlendiren ve geren sahneleri olan bir film Unfaithful, bir yandan da sade bir film. Çok bilindik bir konu çok sade ve çok etkileyici bir biçimde anlatılmış. Epeyce seks sahneleri var ama duygusal bir yönü de var, üstelik o yönü de kuvvetli. Aldatan kadının iç dünyası ve aldatılan erkeğin durumu öğrendikten sonraki hali ve psikolojisi ince ince anlatılmış. Genç adama gelince, o sadece keyfine bakıyor gibi. Ama bunun bedelini de ödüyor.

Sadakatsiz yoğun, sağlam, etkileyici ve kaliteli bir film sonuç itibarıyla. Bir ekşın filmi değil ama insanı çekip sürüklüyor, merak duymasına ve gerilmesine, karakterler hakkında bir sürü şey düşünmesine sebep oluyor.

Adrian Lyne’in yönetmenliğindeki duygusal / dram / gerilim tarzı yapım 2 saat 5 dakika sürüyor. Oyuncu kadrosu şöyle: Richard Gere, Diane Lane, Oliver Martinez, Chad Lowe, Erik Per Sullivan, Margaret Colin, John Rotman ve Michael Emerson.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.