xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Şeytan Tohumu 2012 (The Possession 2012)

0 1.114

Şeytan Tohumu 2012 veya orijinal ismiyle The Possession 2012 filminde eşi Stephanie’den yeni ayrılmış olan basketbol koçu Clyde halen boşandığı eşiyle küçük sürtüşmeler yaşamaktadır. Kızları Emily ve Hannah anne-babalarının ayrı yaşaması yüzünden sıkıntı çekerken babasını çok seven küçük Emily ailenin bir gün tekrar bir araya geleceğini ummaktadır.

Clyde bir hafta sonunu kızlarıyla beraber geçirmek için plan yapar ve üçü yolda karşılaştıkları bir evin önünde dururlar. Evin sahibi olan yaşlı kadın kısa zaman önce trajik bir kaza geçirmiş ve evdeki eşyalar satışa çıkarılmıştır. Üzerinde gizemli yazılar bulunan ahşap oymalı bir kutu Emily’nin ilgisini çeker ve onu alırlar. Ne var ki kutuyla Emily arasında tuhaf bir ilişki oluşacaktır; kız kutuya normal olmayan bir şekilde bağlanmaya ve onu arkadaşı gibi görmeye başlar. Davranışlarında fark edilir değişmeler meydana gelir ve bir yandan da arka arkaya garip olaylar yaşanır. Kızının durumu için bir çözüm yolu arayan Clyde, modern tıp sorunu çözemeyince Musevi din adamlarına başvurur. Öğrendiği şey sarsıcıdır; aldıkları şey Yahudi geleneklerinde Dibbuk Kutusu olarak geçen kutudur ve içinde hapsedilmiş olan cinin niyeti de etkilediği kişinin içine girmek ve onu mahvetmektir.

ABD yapımı korku/gerilim tarzı bir film olan Şeytan Tohumu 92 dakika sürüyor. Yönetmenliğini Ole Bornedal’in yaptığı yapımda roller şu isimler tarafından paylaşılıyor: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Grant Show, Madison Davenport, Rob LaBelle, Jay Brazeau, Quinn Lord, John Cassini.

Gerilim, suç ve dram unsurlarını barındıran bir film izlemek istemeniz size önerimiz Ripley’in Cinayetleri.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.