xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Sonsuz Aşk: Yerli Film 2017

0 1.289

Esas erkeğin Murat Yıldırım, esas kadının Fahriye Evcen tarafından canlandırıldığı Sonsuz Aşk 24 Mart 2017’de vizyona girdi. Romantik aşk filmleri izlemeyi seviyorsanız deyimin tam anlamıyla ayrı dünyaların insanları olan bir kadınla erkek arasında geçen bu bir yanıyla masalsı ve romantik, bir yanıyla dramatik aşk hikayesi hoşunuza gidebilir.

 

Filmin konusu şöyle: Zeynep kardeşiyle beraber sade ve mütevazı bir hayat yaşayan güzel bir genç kadındır. Kardeşler anne babalarını bir trafik kazasında kaybetmişlerdir ve Zeynep evlere temizliğe giderek kardeşini okutmaya çalışmaktadır. Küçük dünyasında basit şeylerle mutlu olmayı başarabilen biridir kendisi. Bir gün, hayatın cilvesi işte, kendisininkinden tamamen farklı bir dünyası olan genç bir adamla tanışır. Genç yaşında profesör ünvanını almış olan Can ünlü ve varlıklı bir cerrahtır, işine de son derecede bağlıdır. Dünyaları, çevreleri, toplumsal konumları, her şeyleri farklı olan ikilinin beklenmedik bir tanışmayla başlayan ilişkileri zaman içinde büyük bir aşka dönüşür. Ne var ki hayat “Bırakayım da rahat rahat aşklarını yaşasınlar” demeyecek, çiftin Zeynep’i utandıran sevimli bir sahneyle,bir oyun gibi başlayan ilişkilerinin önüne büyük ve dramatik bir engel çıkaracaktır.

Bir sonraki sahnesini ve sonunu tahmin etmekte zorlanmayacağınız klasik tarzda bir film bu. Duygusal ve sıcak bir havası olan filmleri, üstüne bir de başrol oyuncularını seviyorsanız size iyi zaman geçirtebilir. Çekimler İstanbul’da ve Ayvalık Cunda Adası’nda gerçekleştirilmiş. Yönetmen koltuğunda oturan Ahmet Katıksız şimdiye kadar 8 TV dizisinin yönetmenliğini üstlenmiş. Ayrıca 22 diziyle sinema filminde yardımcı yönetmen, yönetmen yardımcısı veya 2. yönetmen olarak çalışmış.

Sonsuz Aşk filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Murat Yıldırım, Fahriye Evcen, Ege Aydan, Filiz Ahmet, Fatih Al, Didem İnselel, Nazlı Pınar Kaya ve Zeynep Özder.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.