xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Testere: Jigsaw Efsanesi (2017)

0 2.489

ABD – Kanada yapımı korku – gerilim tarzındaki Testere: Jigsaw Efsanesi (2017) ünü Testere serisinin 7 yıllık bir aradan sonra yayınlanan sekizinci filmi olarak sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filmin konusu şöyle:  Şehirde korkunç bir yaratıcılığın ürünü olan cinayetler sonucunda ölen insanların cesetleri bulunmaya başlar. Bu feci görünümlü seri cinayetler tek bir kişiye, John Kramer’a işaret etmektedir. Oysa, Jigsaw olarak anılan Kramer’ın ölümünün üstünden yıllar geçmiştir. (Kendisi Testere 7: Saw 3D filminde hayata veda etmişti – veya da bize öyle geliyor.) 10 yıldan uzun bir süre önce ölen bir erkeğin hayaletinin peşinden koşmaya başlayan kolluk kuvvetleri kendilerini yepyeni bir oyunun içinde bulacaklardır.

Birincisi 13 yıl önce yayınlanan Testere filmleri, kariyer basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başlayan yönetmen James Wan’ın kısa sürede popüler olmasına yol açmıştı. Zamanla nitelik kaybına uğrayan serinin bu yeni halkası, gedikli takipçilerini tatmin edecek seviyede gibi görünüyor. Serinin en yaratıcı ve ürkütücü bulmacalarının bu film için tasarlandığını söylemek mümkün. Bu aynı zamanda 2 yönetmen tarafından çekilen İlk Testere filmi. Yapımın yönetmenliğini üstlenen Michael Spierig – Peter Spierig kardeşler daha önce Vampir İmparatorluğu ve Zamanın Ötesinde gibi yapımların da yönetmen koltuğunda oturmuşlar. 2016’da Kanada Toronto’da çekilen filmin başrol oyuncusunun Gustavo Goulart olması düşünülüyormuş ama Goulart’ın vizesiyle ilgili sorunlar yaşanınca başka bir oyuncu oynatılmış.

Serinin şimdiye kadar hep 1 yıl civarında aralıklarla çekilen filmlerinden sonra 7 yıl gibi, alışılmış olandan çok uzun bir aralıkla piyasaya sürülen Testere: Jigsaw Efsanesi filminde izleyiciyi koltuğuna çivileyecek türden cinayet oyunları yer alıyor. Pete Goldfinger ve Josh Stolberg’n teknik takviyeleri, aslında yeterince de değil, fazlasıyla süründürülmüş, suyu baya bir çıkarılmış olan seride az – çok bir bypass etkisi yapmış.

1 saat 32 dakika süren filmin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Tobin Bell, Matt Pasmore, Callum Keith Rennie, Hannah Emily Anderson, Laura Vandervoot, Cle Bennett, Mandela Van Peebles ve Paul Breinstein.

Serinin Son Filminde (Testere 7: Saw 3D) Neler Olmuştu?

Testere serisinin bir önceki filminin konusu şöyle idi: Jigsaw’dan kurtulmayı başarmış bir grup insan kendilerine iyi gelecek bir destek aradıklarında en güçlü desteği yine Jigsaw’ın elinden kurtulmuş birinde, Bobby Dagen’da bulurlar. Ne var ki Dagen’in yeni bir korku dalgasına yol açacak sırları vardır.

Serinin bu filmi, girişi ve finali dışında, bazı sinemaseverler tarafından bir hayal kırıklığı olarak nitelendirilmişti. Bazı eleştirilere göre bu filmle seri Testere felsefesinden iyice kopmuş ve ortaya işkence ve bol miktarda kandan ibaret (Üstelik bazı sahnelerde ben sahteyim diye bağıran kanlar) inceliksiz, tamamen vahşet içerikli başarısız bir yapım çıkmıştı. Bütün eleştiriler olumsuz değil ama yazıma bilgi olarak ekleyeyim diye bakınırken genellikle beğenilmediği hissine kapıldım.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.