xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

The Ledge / Hayatının Seçimi: Film 2011

0 2.439

Bu film hakkında yazmaya başlamadan önce Tureng’e “Ledge ne demek?” diye sordum. Bu kelimenin anlamlarından biri çıkıntı, bu durumda filmin İngilizce ismi öğlen olduğu zaman intihar etmekte kararlı olan Gavin’in çıktığı çatıdaki  çıkıntıyı kastediyor. The Ledge (Hayatımın Seçimi) filminde Gavin, geri dönüş sahneleri dışında hep bu çıkıntının üstünde duruyor. Kocasıyla birlikte kendisinin eşcinsel bir arkadaşıyla beraber kaldığı evdeki dairelerden birine taşınan taşınan Shana’ya aşık oluyor ve bu aşk hikayesi sonunda onu buraya, bu çatıya getiriyor. İlk başlarda Shana’nın kendisi için bu kadar değerli biri haline geleceğini düşünmemişti oysa; bir flört oyunu başlatmıştı sadece.

Gavin bir ateist, Shana’nın eşi Joe ise dini inancına fanatik bir şekilde bağlı olan bir adam; geriye dönüşlerde hayata çok farklı uçlardan bakan bu iki adamın bu konudaki tartışmalarını da izliyoruz. İnsanı şu veya bu yöne çekmeye çalışmayan güzel diyaloglar bunlar.

Hayatla ilgili birçok şeyi, birçok değeri sorgulayan filmde, Gavin’i intihar etmekten caydırmaya çalışmak,  kısır olduğunu, dolayısıyla 2 çocuğunun kendi çocukları çok kısa bir süre önce öğrenmiş olan dedektif Hollis’e kalıyor. Filmde bu 2 erkeğin diyalogları da epeyce yer kaplıyor ve bu diyaloglara da kaptırıyorsunuz kendinizi.

The Ledge (Hayatının Seçimi) 2011 aşk, dram ve psikolojik gerilim unsurlarını barındıran güzel bir film. Sade ve akıcı anlatımıyla su gibi akıp giderken izleyiciyi de içine çekiyor. İnsana bir şeyler katan, düşündüren bir yapım ve oyuncuları gayet başarılı.

Gerilimli bir aşk hikayesi izlemenin, olayların insanlara etkileri hakkında düşünmenin, beyni çalıştıran akıllıca ve akıcı diyalogların hoşunuza gideceğini düşünüyorsanız mutlaka izleyin derim. Bu bir aksiyon filmi değil ama insanı çeken ve nasıl biteceğini merak ettiren bir film, farklı bir lezzeti olan filmlerden; sıkılacağınızı sanmıyorum.

2011 ABD – Almanya yapımı film 101 dakika sürüyor. Yönetmen koltuğunda oturan isim Matthew Chapman. Dört ana karakterden Gavin’i Charlie Hunnam, dedektif Hollis’i Terrence Howard, Shana’yı Liv Tyler, Joe’yu Patrick Wilson canlandırıyor. Oyuncu kadrosundaki diğer bazı isimler ise Christopher Gorham, Jaqueline Fleming, Maxine Greco ve Geraldine Singer.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.