xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

The Perfect Guy (Mükemmel Bir Adam) 2015

0 1.434

Gerilim, gizem ve dram tarzındaki Mükemmel Bir Adam (The Perfect Guy) filmi 1 saat 40 dakika sürüyor. Konusu şöyle: Leah Vaughn 36 yaşında, başarılı bir lobicidir. 2 yıllık erkek arkadaşı Dave ile evlenip aile kurmaya hazırdır ama Dave’in evlilikle ilgili kuşkuları vardır. Leah onu daha fazla bekleyemeyeceğini söyler ve çiftin yolları ayrılır. Bir süre sonra Leah, daha önce bir kahvecide gördüğü yakışıklı ve çekici Carter’la bir kere daha karşılaşır. Carter onu bir restoranda kendisine asılan bir adamdan kurtarır. Bundan sonra ikisi görüşmeye başlarlar.

Siber güvenlik uzmanı olan genç adam gerçekten mükemmel görünmektedir; sempatik ve naziktir, Leah’nın arkadaşları ve ailesi de ondan etkilenir. Fakat bir benzin istasyonunda durdukları sırada Carter, Leah ile konuşan bir adamı acımasızca dövünce genç kadın çok rahatsız olur. Kontrolünü kaybetmiş, gözü dönmüş, şiddet eğilimli bir erkektir bu, kaşla göz arasında hoş bir adamdan bir psikopata dönüşebilmektedir; sanki başka biridir.

Leah Carter’dan uzaklaşmaya karar verir fakat bu kolay olmayacaktır. Carter ısrarcı davranır, onu çeşitli biçimlerde rahatsız eder. O gerçekten ilk başlarda göründüğünden çok farklı bir insandır. Leah onunla konuşur, polise gider; fakat bunların hiçbiri işe yaramaz. O sıralarda Dave onu arayıp özlediğini söyler ve tekrar görüşmeye başlarlar. Bu Carter’ın daha da tehlikeli hale gelmesine yol açar. Kuşku ve korku içindeki Leah’nın ondan kurtulmak için büyük bir mücadele vermesi gerekecektir.

Modern ve şık ortamlarda yaşayan, iyi giyinen, iyi işlerde çalışan üç kişinin etrafında dönen filmden çok şey beklemeyin. Sıradan bir konusu, orta seviyede bir temposu var, oyunculuklar da fena değil; çok sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film bence. Ben bu konuda fazla seçici değilim ama bazı dönemlerde çok film seyrediyorum, bu aralar öyle mesela. Böyle olunca bir sürü çöp film de izliyorsunuz ama bu filmi o kategoriye dahil etmem.

2015 ABD yapımı The Perfect Guy (Mükemmel Bir Adam) filminin yönetmen koltuğunda David M. Rosenthal oturuyor. Leah’yı Sanaa Lathan, Carter’ı Michael Ealy, Dave’i de Morris Chestnut canlandırıyor. Diğer oyuncular ise L. Scott Caldwell, Charles S. Dutton, Tess Harper, Holt McCallany, Kathryn Morris, Rutina Wesley ve John Getz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.