xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

2014 Yaz Sezonu Ayrılık Acısı Trendleri

0 1.136

Sayın Binkelam ziyaretçileri; bu bilimsel araştırma (!) yazısıyla sizi 2014 yaz sezonunda ayrılık acısı çekerken ne giymeniz, ne yiyip içmeniz gerektiği konusunda biraz olsun aydınlatabilmeyi umuyoruz. Bildiğiniz üzere internet ayrılık acısını geçirme reçetesi, eski sevgiliyi unutma yolları, en hızlı unutma yöntemleri gibi konulardan geçilmiyor ama ayrılık acısı trendleri konusunda bir açık var gibi. Biten bir ilişkinin ardından ne yiyip ne içeceksiniz, saçlarınızı ne taraftan ayıracaksınız, ne tip kombinler yapacaksınız; bunlar da önemli oysa. Aydınlatan, bilgi veren, nurlara gark eden yazımızla bu açığı bir parça olsun kapatabilmeyi umuyoruz.

Moda tasarımcıları bu yaz sevgilisinden ayrılan erkeklerin sokaklarda keten takım elbise modelleri arasından seçtikleri şık takımlarla dolaşmalarını tavsiye ediyorlar. Bu konuda ‘takım elbise seçerken ve kombinlerken nelere dikkat edilmeli?’başlıklı yazımızdan fikir alabilirsiniz. Bu arada, 2014 yaz sezonu bütün sıcaklığıyla hüküm sürerken başınıza gelen bu ayrılık sizi fena halde etkilemiş veya zerre kadar etkilememiş olabilir. Fena halde etkilenmiş olmanız durumunda, eski sevgilinin ve arkadaşlarının bunu anlamamasını sağlamalısınız. Kan kusun ‘kızılcık şerbeti içtim’ diyin, kol kırılsın yen içinde kalsın vs; bu belli başlı Türk toplumu adetlerini dibine kadar uygulamalısınız. Ha, bu kadar içine atmak, bu kadar artistlik yapmak gün gelir size saç dökülmesi veya mide kanseri ya da gastrit veya kronik baş ağrısı olarak falan dönebilir ama önemli değil, önemli olan görüntüyü kurtarmak. Bu yüzden, giyin keten takım elbisenizi ve sokaklarda şu pozlarda dolaşın. Eski sevgiliyle arkadaşlarının her gününüzün, her anınızın bir bayram olduğunu ve bu ayrılığın sizi 5-6 yaş gençleştirdiğini düşünmeleri lazım. Şu duruş bunu sağlayacaktır:

bej rengi keten takım elbise

2014 yaz mevsiminde sevgilisinden ayrılan kadınların bohem tarzı takı ve aksesuar modelleriyle cıvıl cıvıl bir havaya bürünmeleri tavsiye ediliyor. Bohem tarzının salaş, özgür, rahat, ‘dünya yansa yorganım yok içinde’ havasını veren kombinleri işin ‘bin derdim var hepsi başka biçimde’ kısmının ağırlığını biraz atmanıza ve evrene karşı umursamaz bir poz almanıza yol açacaktır. Ha, evrenin umurunda mı, değil; ama siz havanızı atmanıza bakın. Evrene bir etkisi olmasa da size iyi gelebilir.

bohem tarzı

Ayrılık acısı çeken bayanların kıyafetlerinde çanta ve ayakkabı uyumuna azami dikkat göstermeleri tavsiye ediliyor. Kahverengi çanta takıp kırmızı ayakkabı giymeyin, eski sevgilinin arkadaşları ayrılık acısından ne giyeceğinizi şaşırmış olduğunuzu düşünebilirler. Kombinleriniz neşeli ve uyumlu olmalı.

2014 ayrılık trendleri

2014 ayrılık acısı trendleri konusunda çalışan tasarımcılar 27-32 yaş arasındaki bazı erkeklerin ‘ilişki bana yaramıyor, evleneyim de evimin erkeği olayım bari, bakim öyle daha mı iyi oluyor?’ diye düşünebileceklerini varsayarak birbirinden güzel damatlık modelleri tasarlamışlar. İşte onlardan biri:

damatlık modelleri

Bilimsel olarak kanıtlanmamış olmakla beraber kuzu pirzolanın 2014 yaz sezonunda ayrılık acısı çekmek durumunda kalanlara iyi gelebileceği yönünde bir tez var. Bu tez Oklahoma’lı bilim adamları tarafından ortaya atılmış fakat grubun İsviçreli bilim adamlarının sahip olduğu tarzda bir popülaritesi olmadığı için olaya kuşkuyla yaklaşılıyor. Yine de denemek isterseniz kuzu etinin yağlı bir et tipi olduğunu unutmayın ve makul miktarda tüketin, hele ki fazla kilolarınız varsa.

kuzu pirzolası

2014 yaz sezonu ayrılık acısı trendleri konusunda bir nevi rehber niteliğinde olan bu yazımızın işinize yarayacağını umuyoruz. Azıcık gülümsetir sizi belki, bize o da yeter.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.