xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Aşk Mektupları / Mal De Pierres: Film 2016

0 2.024

Fransa / Belçika yapımı bir film olan Aşk Mektupları (Mal de Pierres) hayata kendi tutkularının ve erotizmin penceresinden bakan, kendi iç dünyasında hissettiklerine odaklanmış, çevresindekilerin hayatları ve duygularıyla ilgilenmeyen bir genç kadının hikayesini anlatıyor. Milena Agus’un yazdığı bir romandan uyarlanan filmin ismi ” Kötü Taşlar” anlamına geliyor aslında.

Esas kadın (Marion Cotillard) böbrek taşı düşürüyor filmde, isim bununla bağlantılı galiba. Ama trailer’a bakarken gördüm, ortada birtakım mektuplar da var. Vizyona 9 Aralık 2016’da giren 116 dakikalık yapım cinsellik ve kötü örnek olabilecek davranışlar içerdiğinden 18+ film kategorisine giriyor.

2. Dünya Savaşı sonrasında yaşanan olayları anlatan Aşk Mektupları’nın hikayesi şöyle: Taşrada ailesiyle beraber yaşayan Gabrielle hoşlandığı evli bir adam tarafından reddedilince neredeyse kendini kaybeder ve fena halde içine kapanır. Tutkularının yöneldiği bir erkekten beklediği karşılığı alamayınca aşırı ve normal dışı tepkiler veren bir kadındır kendisi.

Annesi, evliliğin birtakım ruhsal sorunları olduğu belli olan kızına iyi geleceğini düşünmektedir. Tedavi için bir hastaneye yatmak veya çiftliklerinde çalışan bir işçi olan Jose ile evlenmek durumunda kalan Gabrielle kocasıyla cinsel ilişki kurmayacağı anlaşmalı bir evliliği kabul eder.

Eşi dürüst ve çalışkan bir adamdır ve kendince onu sevmektedir ama Gabrielle’de bu sevginin karşılığı yoktur. Böbrek taşı tedavisi için bir kaplıcaya giden genç kadın orada tanıştığı savaş gazisi Andre’yle ateşli bir ilişki kurar. Gabrielle’in geri dönmesi gerektiğinde çift birbirlerinden kopmamak ve daha sonra beraber kaçmak üzere sözleşirler ama işler düşündükleri gibi yürümeyecektir.

Erotik drama tarzında bir film olan Aşk Mektupları (Mal de Pierres) yavaş bir temposu olan bir yapım fakat sahneleri görsellik açısından çok iyi. Cotillard saplantılı bir kişiliği olan ve normal bir hayatla delilik arasında gezinen Gabrielle’i gayet etkileyici bir şekilde canlandırıyor.

Yönetmenliğini Nicole Garcia’nın yaptığı filmin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Marion Cotillard, Louis Garrel, Alex Brendemühl, Brigitte Roüan, Victorie du Bois, Aloise Sauvage ve Victor Quilichini.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.