Hayır, saat 00.30 olmuş, ben şimdi kafayı vurup yatsam uyur muyum – uyurum, Serhat Serkan Güzelsoy düğün fotoğrafları konulu yazımı günün ilerleyen saatlerinde yazsam olur mu – olur. Site benim, keyif benim. Ama yok, yazıp da yatmayı kafaya koydum ya, ille yazıp da yatıcam. Öyle yani.
Şimdik, 10 kere aynı ismi yazmalıyım, ileride 1 -2 daha yazıcam zaten, yukarıda ismi yazan arkadaş bir belgesel düğün fotoğrafçısı. Yani ne yapıyor, düğün hikayesi fotoğrafları çekiyor, çiftlere etkileyici görünümlü, güzel dış mekanlarda pozlar verdirip fotoğraflarını çekiyor ve sonunda onlara profesyonel eller tarafından çekilmiş güzel resimlerle dolu albümler teslim ediyor.
Düğün gününüz ve düğün töreninizle ilgili kaliteli, bakanların hayran kalacağı fotoğraflarınız olsun istiyorsanız profesyonel bir düğün fotoğrafçısı ile çalışmanız lazım, bu biraz maliyetli gelse bile. İnsan bütçesine uygun alternatifler arayacaktır tabii, her konuda. Fakat düğün fotoğrafları da önemli fotoğraflar, bunların güzel ve kaliteli olmasını istersiniz kuşkusuz, bunun için de işinin ehli olan biriyle çalışmak gerekiyor.
Serhat Serkan Güzelsoy fotoğrafları hakkında yazıyorum madem, kendisinin ismini yazmak da epeyce vakit alıyor bu arada, kendi sitesinden arakladığım bazı bilgi ve önerileri de sıralayayım: Düğün tarihinize karar verdikten sonra yapacağınız ilk işlerden biri fotoğraflarınızı çekecek fotoğrafçının o tarihte müsait olup olmadığını öğrenmek olsun. Aylar öncesinden randevu alan çiftler oluyormuş, bu yüzden bu önemli. Ve kendisi sizin düğün gününüzde boşsa rezervasyon yaptırıp onu bağlamanızda fayda var. Hem bunu öğrenmek şu avantajı da sağlar; ille de o kişiyle çalışmak istiyorsanız düğün tarihinizi onun takvimine göre az bir şey ileri – geri alabilirsiniz.
Bir profesyonelle çalışırsanız dış mekan düğün çekimleri sırasında sıkılmaktan, kasılmaktan korkmayın çünkü işini bilen biri sizi en iyi şekilde yönlendirecek ve tedirginliğinizi üstünüzden atmanıza yardımcı olacaktır. Ve de ortaya işte böyle güzel şeyler çıkacaktır:
Diğer Serhat Serkan Güzelsoy düğün fotoğrafları için galeriyi gezin, çekinmeyin. Binkelam için bir yazı daha yazdım, aferin bana, artık uyuycam.