Gebze’de 2006 yılında Çetin Temel ve Serdar Üklimek ortaklığında kurulan Kaynes Eğitim firması 2016’nın son, “Kariyer günleri” etkinliğini yılın son günü Gebze Center AVM’de gerçekleştirdi. Kaynes Eğitim Danışmanı Ayla Aydın ve Satış Uzmanı Süleyman Subaşı gün boyunca firmanın standına konuk olanlara firmanın eğitim konuları ve faaliyetleri üzerine detaylı bilgilendirmede bulundu.
Talep ve İhtiyaca Göre Eğitim Programı
Ayla Aydın gün boyunca gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtip, “Geride kalan 10 yıllık süreçte kendisini kanıtlayan firmamız eğitim konuları ile gerek iş hayatına, gerekse yeni bir kariyer edinmek isteyen her bireye yönelik eğitimleri ile ilgi odağı oldu. Eğitim çalışma ve programlarımız talep ve ihtiyaçlar üzerine de sürekli yenilenecektir” dedi.
Türkiye’ye Yayılıyor
Geçen yıldan itibaren şubeleşme atağına da geçen Kaynes Eğitim firması bugüne kadar İzmit, İstanbul Tuzla, Samsun, İzmir Aliağa ve Sakarya’da şube açtı. Franchising diye adlandırılan bayileşme sistemi ile Kaynes Eğitim adıyla Türkiye’ye yayılan firma mesleki yeterlilik, teknik, kalite, iş ve yönetim, bilişim ve yazılım konularında gerek kurumlara ve firmalara, gerek kişilere yönelik eğitimler veriyor, danışmanlık yapıyor.
Paydaş ve Referansları Sağlam
Değişim mimarı Demet Demirer de Kaynes Kariyer firmasının paydaşları arasında yer alıyor. Firma bugüne kadar PLC Programlama ve Uygulama, 6111 SGK Teşvikleri gibi konularda da eğitim verdi. Kaynes Eğitim’in referansları arasında Aksa Enerji, Çelik Motor, Tempa Pano, Esitaş Elektik, Belgin Madeni Yağlar, Modern Ambalaj, Gapsan Galvaniz’in de aralarında bulunduğu çok sayıda sektörünün öncüsü firma yer alıyor.
http://kayneskariyer.com