xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Parçalanmış / Split: Film 2017

0 1.488

M. Night Shyalaman tarafından yönetilen bir psikolojik korku – gerilim filmi olan Parçalanmış (Split) ülkemizde 17 Şubat 2017’de vizyona girecek. Senaryosunu da Shyalaman’ın yazdığı film türün tutkunları tarafından merakla bekleniyor.

Filmin konusu şöyle: Kevin çoklu kişilik bozukluğu sorunu olan bir genç adamdır, bünyesinde birbirinden farklı 23 alter ego barındırmaktadır. Alter ego nedir biliyor musunuz bu arada, ben bilmiyorum, şimdi, bu yazıyı yazarken bakıyorum: Bu terim öteki ben, ikinci kişilik, bir kişinin diğer şahsiyeti, kendisine benzeyen bir diğer kişiliği gibi anlamlara geliyor. Genç adam alter egolarından birinin gazına gelerek bir market çıkışında 3 genç kızı kaçırıp evinin bodrumuna kapatır. Kızlar kardeş galiba, bundan emin değilim. Fena halde şaşıran ve korkan kızlar burada Kevin’ın farklı yaş ve cinsiyetlerdeki kişiliklerinden bir kısmıyla tanışma şerefine nail olurlar. Kızların varlığıyla yavaştan dağılmaya başlayan Kevin, kafasının iyice karıştığı bir noktada çok kişilikli insanları inceleyen ve onlara dair tezleri olan Dr. Fletcher’ı görmeye gider. Kızlar Kevin’ın alter egolarının kötü olanlarını tetiklememeye, iyi niyetli olanlarından yardım istemeye çalışarak hayatta kalma mücadelesi vermektedirler. Öte yandan gencin içinde henüz tamamen ortaya çıkmamış 24. ve son kişiliği vardır; Beast. (Canavar, çirkin yaratık). Esas kabus bu insansı canavarın ortaya çıkmasıyla başlayacaktır.

James McAvoy filmde 9 yaşında bir çocuk, sofistike bir kadın gibi birbirinden son derecede farklı kişiliklere geçiş yaparken hayranlık uyandırıcı bir oyunculuk sergiliyor.  Yüzünde bir kıvrılıp bükülme, gözlerinde bir parıltıyla hop; Hedwig, Barry, Patricia gibi kişiliklerinden birine dönüşüyor ve bunu çok inandırıcı bir şekilde yapıyor. Yani öyleymiş, güç bela çözmeye çalıştığım İngilizce kritiğin yalancısıyım. Fakat yazdıklarım ilgimi çekti, bu filmi izlemek isterim.

Parçalanmış (Split) oyuncu kadrosu:

James McAvoy, Anya Taylor – Joy, Haley Lu Richardson, Betty Buckley, Jessica Sula, Brad William Henke, Kim Director, Sterling K. Brown.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.