xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Masumiyet / Nevinnost / Innocence: Film 2011

0 1.432

Çek Cumhuriyeti yapımı Masumiyet (Nevinnost) 2011 filmini izlediniz mi? Ben az önce izledim ve oldukça etkilendim. Dram, polisiye ve psikolojik gerilim tarzında güzel bir film bu. Konusu şöyle: Rehabilitasyon hekimi olan Thomas eşi Milada, baldızı Lida, kızı Tereza , Milada’nın ilk evliliğinden olan özürlü oğlu Petr ve yavaş yavaş bunamakta olan kayınpederi Walter’la beraber, Walter’ın evinde yaşamaktadır. Petr’in babası polis memuru ve psikolog olan Lada’dır. Milada Thomas’ın çocukluk arkadaşı Lada ile evli iken Thomas’la beraber olup Tereza’ya hamile kalmış, bunun üzerine çift boşanmışlardır. Üniversite eğitimini yarıda bırakmış olan Lida palyaço kılığına girerek hastanelerdeki hastalar için moral gösterileri yapmaktadır. Walter’ın bakımını da o üstlenmiştir. Milada kocasının bir ilişkisi olabileceğinden kuşkulanmaktadır.  Ailenin birtakım sorunlara rağmen genel olarak rahat ve keyifli görünen hayatı, Thomas’ın hastalarından biri olan 14 yaşındaki Olinka’nın onunla beraber olduğunu iddia etmesi üzerine değişmeye başlar. Kızın, bacaklarındaki sorun ortadan kalkmaya başlayınca hastaneye gelip doktora ve yardımcılarına minnetini sunan annesi de onu desteklemektedir. Üstelik soruşturmayı yürütecek polis memuru da Lada’dır. Bundan sonra hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Bu tarz yapımlar ilginizi çekiyorsa bu Çek Cumhuriyeti filmi de hoşunuza gidecektir sanıyorum. Film pedofili konusuna farklı bir açıdan eğiliyor ve giderek daha ilginç hale gelen olaylarıyla sizi içine çekmeye başlıyor. Yüzeyde saygın bir doktorun henüz çocukluk çağından çıkmamış bir kızla olan ilişkisi var ama film ilerledikçe karakterlerin farklı sancıları ile pek sorunlu görünmeyen bir aile hayatının ardında yatan çarpık ilişkiler, kıskançlıklar, kuşkular ve ihanetler ortaya serilmeye başlıyor. İnsanların neler yapabileceklerini, neleri saklayabileceklerini, kendilerini hayallerine nasıl kaptırabileceklerini, içlerinde sakladıkları derin ve bazen de hastalıklı duyguları ve bu duyguların onlara neler yaptırabileceğini izliyorsunuz. Kendi hesabıma sıkılmadan ve ilgiyle izledim. İzlemediyseniz tavsiye ederim, değişik ve iyi bir film olmuş bence.

98 dakika süren Masumiyet (Nevinnost) filminin yönetmen koltuğunda Jan Hrebejk oturuyor. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler de şöyle: Ondrej Vetchy, Anna Geislerova, Hynek Cermak, Zita Moravkova, Anna Linhartova, Ludek Munzar ve Miroslav Hanus.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.