xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Raydan Çıkanlar (Derailed) 2005

0 1.468

Chicago’lu reklamcı Charles Schine bir gün işe gitmek için her zaman bindiği treni kaçırır.  Bir sonraki trene bindiğinde, bilet almayı unuttuğunu fark eder. Üstelik yanında para da yoktur. Aynı vagonda yolculuk yapan Lucinda Harris isimli genç, güzel bir kadın bilet parasını ödeyerek onu bu dertten kurtarır. Raydan Çıkanlar (Derailed) filmi, bu normal, sempatik tanışma hikayesiyle başlar ama olayların sevimsiz bir hal almaya başlaması hiç uzun sürmeyecektir.

Charles hayatının kötü bir dönemindedir. Şeker hastası olan kızının sorununu halletmek için para biriktirmektedir. Evli bir kadın olan Lucinda ile görüşmeye, yemeğe çıkmaya başlarlar.

İlk defa beraber olmak için çekine çekine gittikleri otelde başlarına çok kötü bir şey gelir. Odaya giren silahlı bir adam Charles’a saldırıp onu saf dışı bırakır ve Lucinda’ya tecavüz eder.

Charles ile Lucinda’nın hayatları altüst olmaya başlamıştır, özellikle de Charles’ınki. Polise gidip şikayette bulunmazlar, çünkü ikisi de evlidir ve Lucinda ısrarla bunu istemez.

Bir süre sonra La Roche ismindeki saldırgan şantaj yaparak para istemeye başlar. Charles artık polise gitmek gerektiğini düşünür ama Lucinda polisin olanları öğrenmesinin hayatını mahvedeceğini söyleyince bu düzenli şantajlara boyun eğmek zorunda kalır ve en değer verdiği şeyleri feda etmeye başlar.

Gitgide daha dibe batmaya başlayan Charles bir noktada başka bir adama dönüşmeye ve bu beladan sıyrılmak için farklı yollar denemeye başlayacaktır.

Raydan Çıkanlar (Derailed) 2005 ABD – İngiltere yapımı, 1 saat 28 dakika süren, dram – gerilim tarzında bir film. Lucinda’yı Jennifer Aniston, Charles’ı Clive Owen, La Roche’u Vincent Cassel canlandırıyor. Filmin diğer oyuncuları Addison Timlin, Xzibit, RZA, Melissa George, Giancarlo Esposito ve Tom Conti. Yönetmen koltuğunda Michael Hafström oturuyor.

Derailed (2005) sıkılmadan izleyebileceğiniz, sürükleyici bir film. İnsanı önce ağır ağır geriyor, sonuna doğru ise baya heyecanlandırıyor. Belki gidişat hakkında isabetli tahminler yapabilen izleyicilerden olacaksınız ama yine de sıkılacağınızı sanmıyorum.

Cassel kötü adamı şahane oynuyor, kendisinden iliklerime kadar nefret ettim. Clive Owen göze aldığı kaçamağın bedelini çok ağır bir şekilde ödemek zorunda kalan, av iken avcıya dönüşen adam rolünde biraz donuk kalıyor sanki ama canı sağ olsun. Güzel filmdi, iyi ki izlemişim.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.