xo porn
sex movies jaxton and sexy blonde tranny aubrey kate love ass fucking.
porndawn.pro sex

Aşıklar Şehri / La La Land: Film 2016

0 899

Romantik müzikal tarzında bir film olan Aşıklar Şehri (La La Land) ülkemizde 30 Aralık 2016’da vizyona girdi. Birçok eleştirmenin övgüyle söz ettiği filmin yönetmen koltuğunda Damien Chazelle oturuyor. Kendisi filmin senaryosunu da yazmış. Bunu 2010’da Harward Üniversitesi’nde öğrenciyken,  sınıf arkadaşı Justin Hurwitz’le beraber tasarlamış aslında ve mezun olduktan sonra Los Angeles’a geldiğinde de senaryoyu yazmayı sürdürmüş. Ancak hiçbir yapımcı bu film için ona yardımcı olmamış. Daha sonra bir arkadaşı sayesinde yapımcı bulmayı başarmış fakat senaryosunda bir sürü değişiklik yapması istenmiş. Chazelle birkaç değişiklik yapmış ama hikayesini daha fazla değiştirmek için isteksizmiş ve projeyi bir kenara bırakmış. Senaryosunu daha sonra yazdığı Whiplash adlı film başarılı olunca eski senaryosunu yeniden hayata geçirme şansını yakalamış. Filmin müzikleri için de Justin’le tekrar bir araya gelmiş.

 

Filmin konusuna geçeyim: Sebastian caz müziğine tutkun ve bu konuda hayalleri olan genç bir adamdır. Oyuncu olmak isteyen Mia ise bir film platosunun kafesinde garsonluk yapmaktadır. 2 genç trafiğin sıkışık olduğu bir günde Los Angeles kara yolunda tanışırlar. Başlangıçta birbirlerine pek ısınmayan çiftin arasında zamanla bir aşk ilişkisi başlar. Bu sanat tutkunu erkekle kadın bir yandan da ideallerinin peşinde umutla koşmakta ve denemeler yapmaktadırlar. Ne var ki hayat şartları ve romantik hayalleriyle hayatın gerçekleri ve insana para kazandıran işler arasındaki çelişkiler yüzünden ideallerinden kopmaya başayacaklardır.

Nostaljik unsurları da kullanan bir modern zamanlar masalı olan  Aşıklar Şehri (La La Land) Amerikan Film Enstitüsü tarafından 2016’nın en iyi 10 filmi listesinde yer almaya layık görülmüş ve Toronto Uluslararası Film Festivali’nde de Halkın Seçimi ödülünü almış. Ayrıca 74. Altın Küre Ödüllerinde en iyi erkek / kadın oyuncu, en iyi senaryo, yönetmen, müzik ve şarkı dallarında aday gösterilmiş. Rock müzik yapan bir grubu olabilen ve piyano çalabien Ryan Gosling ile bulunduğu noktaya ciddi bir mücadele sürecinden geçerek gelmiş olan Emma Stone, beraber oynadıkları 3. filmde oyunculuk ve uyum yönünden çok beğenildiler. Film ana karakterlerinin hayaller ve gerçekler, eski ve yeni, sevgi ve tutku gibi unsurlar arasındaki gelip gitmelerini izleyici de hissettirmeyi başarıyor. İnsanı hem üzen, hem de mutlu eden final sahnesi etkileyici. La La Land klasik müzikallerin klişelerinden ilham almakla beraber modern bir anlatım tarzı olan bir film.

Aşıklar Şehri’nin oyuncu kadrosu geliyor son olarak: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend, J. K. Simmons, Rosemarie DeWitt, Finn Wittrock, Callie Hernandez ve Sonoya Mizuno.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

chubby hairy slut toys her fuck hole.fapgosu.com
xxxhdfire.com flexi teen doll anal fucked.