Fortnum and Mason’da Evlilik Teklifi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazının başlığını kafede evlenme teklifi gibi bir şey yapacaktım aslında. Ama adını ilk defa duyduğum bu mağaza, çay evi, şarap barı ve restoran karışımı mekanın tanınmış bir yer olduğunu anlayınca Fortnum and Mason’da evlilik teklifi olmasına karar verdim.

Olayın hikayesi şöyle: Jason, kız arkadaşı Helen’a yapacağı teklif için the One Romance organizasyon firmasına başvurmuştu. Firma çalışanları da bir süre önce Fortnum & Mason’da kiralanabilen, özel bir çay odası olduğunu öğrenmişlerdi. Bu odayı romantik bir organizasyonda kullanmak için sabırsızlanıyorlardı.

Ekip, zaten güzel bir görünümü olan çay salonunu daha çarpıcı hale getirmek için işe koyuldu.  Bir köşeye üstünde “Will you marry me?” (Benimle evlenir misin?”) cümlesinin asıldığı bir çiçek kemeri yerleştirildi. Çiçekler, mumlar ve gül yapraklarıyla mekanı çift için mükemmel bir şekilde süslediler.

İlk heyecanları geçtikten sonra Jason ve Helen kendileri için ayırtılmış, gözlerden uzak çay salonunun mahremiyetinde güzel bir ikindi çayının ve lezzetli atıştırmalıkların tadını çıkardılar. Fotoğrafların yanı sıra, bugünün anısı olarak ömür boyu saklayabilecekleri kişiye özel menüleri ve isim kartları da vardı.

Sevgilinize bunun gibi bir ortamda teklif yapmak istiyorsanız çevrenizde size bu imkanı sağlayacak mekanlar olup olmadığını araştırabilirsiniz. Bütçeniz kısıtlıysa süsleme için gereken aksesuarların, çiçeklerin uygun fiyatlarla satıldığı yerler bulabilirsiniz. Güzel bir teklif dekoru oluşturmak için de internette yüzlerce fikir mevcut.

Profesyonel bir organizasyon firması tabii ki işinizi kolaylaştırır ama kendi olanaklarınızla, arkadaşlarınızdan destek alarak siz de ortaya etkileyici bir ortam çıkarabilirsiniz.

Mekan Hakkında Bilgi:

Fortnum and Mason Londra’nın ünlü ve işlek caddelerinden Piccadilly’de bulunan; çay evi, şarap barı ve restoran bölümleri de olan lüks bir alışveriş merkezi. Ek mağazaları ve dünyanın farklı yerlerinde stokçuları da varmış.

1707 yılında William Fortnum Hugh Mason tarafından kurulduğunda amacı kaliteli gıda maddeleri tedarik etmek olan bir bakkal dükkanıymış. Viktorya dönemi boyunca hızlı bir şekilde büyümüş. Çok güzel çayları, tadına bakanların anlata anlata bitiremediği bisküvi ve kurabiyeleri var. Mağazada çeşitli özel, seçkin gıdaların yanı sıra hediye sepetleri, ev eşyaları, sofra takımları, güzellik ürünleri ve aksesuarlar da bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fortnum and Mason’da Evlilik Teklifi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Bin Kelam ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin