Rüyada Gözlük Görmek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada gözlük görmek rüya sahibine yardımcı olan, rehberlik ve danışmanlık eden bir kimsenin varlığına işaret eder. Rüyasında gözlük gören kişi bekarsa evleneceği rivayet edilir. Çağdaş ulemaya göre rüyada gözlük görmek veya takmak rüya sahibinin işlerinin ters gideceğinin alametidir.

Bu rüya aynı zamanda ikiyüzlülükle, kişinin etrafında kolayca kurtulamayacağı sahte arkadaşlar bulunmasıyla da tabir olunur. Gözlük rüyası uzaktan gelecek habere de yorumlanır.

Rüyasında gözlük taktığını gören kişinin ilim öğrenmek için gurbete gideceği rivayet edilir. Bir rivayete göre de rüyasında gözlük taktığını gören kimse kavrayışı ve sezgileri kuvvetli olan, uzağı görebilen, gerçekleri sezebilen biridir. Bir başka yoruma göre bu rüyayı gören kişi bir başka birinden aldığı bilgilerle bir işin iç yüzünü öğrenecek ve buna göre bir duruş alacaktır.

Rüyada yeşil gözlük takmak ise kişiyi meslek hayatında ve hayatının başka alanlarında ideal bir geleceğin beklediğine yorumlanır. Renkli camları olan bir gözlük taktığını gören kişinin bir işe dair yanlış bir bilgi almış olduğu rivayet edilir. Rüyada her zaman gözlük takan birinin görülmesi ise iyi habere yorumlanır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rüyada Gözlük Görmek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni yazılardan haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Bin Kelam ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin