Rüyada Kolye Görmek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada kolye görmek; rüya sahibi kadınsa onun bir kuyumcudan veya süs eşyaları ticareti yapan birinden kız çocukları doğuracağına yorumlanır. Bir kadının rüyasında gördüğü kolye/gerdanlık değerli taşlardan ve mücevherlerden oluşuyorsa o kadının kadri yüce bir erkekle evlenip ondan erkek çocukları dünyaya getireceği ve muradına ereceği rivayet edilir. Kolyenin ucuz boncuklardan yapılmış olması kadının kişiliksiz, adi bir erkekle evlilik yapabileceğine işaret eder.

 

Bu rüya takı ve mücevherlere, rızık genişliğine de yorumlanır. Bir erkek rüyasında gerdanlık görürse onun boğmaca olacağı rivayet edilir. Rüyada gerdanlık/kolye görmek rüya sahibinin çevresindeki insanlar tarafından sevilen saygın bir kimse olduğuna delalet eder.

Rüyasında birine kolye armağan ettiğini gören kişinin aşık olacağı rivayet edilir. Evli bir insan rüyasında eşine kolye hediye ettiğini görürse bu rüya onun eşinin kendisine bağlı ve itaat etmeye meyilli biri olduğunu gösterir. Kişinin rüyasında kendisine kolye taktığını görmesi yaptığı işlerin tanıdıkları tarafından beğenildiği ve takdir edildiği şeklinde yorumlanır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rüyada Kolye Görmek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni yazılardan haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Bin Kelam ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin