Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çekici ve seksi görünmesinde makyajın rolünün epey yüksek olduğunu inkar etmeyen ve makyajsız gittiği tek yerin spor salonu olduğunu ifade eden Kim Kardashian makyaj ve güzellik sırları hakkında verdiği röportajlara her zaman okuyucu buluyor. Kendine özgü rahat davranışları, dolgun vücut hatları ve bazen de yaptığı zevksiz, hakikaten baya zevksiz kombinlerle her daim gündemde olan Kardashian’ın beğenilse de, beğenilmese de ilgi çeken görünümün makyajayağı için neler yaptığını merak ediyorsanız bu yazı sizin için.

Öncelikle Kardashian’ın her bir detayın incelikle planladığı ve en kaliteli, cilt tipine, ten rengine ve yaratmak istediği havaya uygun kaliteli makyaj ürünleri ile yapılan makyajının kimin eseri olduğunu belirtelim. Kim Kardashian makyajı epeyce zamandır makyaj sanatçısı Mario Dedivanovic tarafından yapılıyor. Kim, kendisine nasıl bir makyaj yapılması gerektiğini her geçen gün daha iyi anlayan ve yüzünde harikalar yaratan Dedivanovic’e çok güveniyor.

Kardashian’a göre cildinize doğal bir parlaklık kazandırmak için fondötenden önce ışıltılı bir pudra sürmelisiniz. Saçlarını toplamayı ve kirpiklerini çarpıcı gösteren bir makyaj uygulamayı çok seven Kardashian belli ki gözlerin ve dudakların bir kadının çekici görünmesinde büyük bir payı olduğunu düşünüyor. Onunkiler gibi kıvrımlı dudaklarınız yoksa dudak kalemi kullanmayı öğrenmelisiniz, işi bilenler bu kalemlerle harikalar yaratıyorlar. Dudak dolgunlaştırıcı kozmetik ürünleri de deneyebilirsiniz ayrıca.

Kim Kardashian gri, kahverengi, bronz tonlarının mükemmel bir teknikle kullanılmasının sonunda ortaya çıkan buğulu göz makyajı ile hayranlık uyandırıyor. 3’lü bir far paletindeki renklerin açık olanını göz pınarı çevresine, orta koyulukta olanını göz kapağının tam üstüne ve koyu renkli olanını da kedi gözü havası verecek şekilde gözünüzün dışına doğru uygulayarak siz de buğulu ve etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz. Görünümü mükemmel bir şekilde tamamlamak için alt kirpik diplerine de biraz far uygulamayı unutmayın.

Kim Kardashian makyaj sırları

Kardashian’ın rimel konusundaki önerisi şöyle: Kirpik tipinize uygun kaliteli bir topaklanmayan rimel çeşidini tercih edin.

Saçının renk ve modelinde değişiklikler yapmayı seven Kim Kardashian saçlarını korumak, sağlıklı ve parlak tutmak için düzenli olarak nemlendirici saç bakım maskesi uyguluyor.

Kameralar karşısında her zaman güzel ve çekici görünmek, sosyal medyada (Özellikle Instagram) beğeni, hayranlık ve merak uyandırmak Kardashian için önemli. Bu yüzden makyaj sonrasında cildinin parlamaması ve yağlanmaması için gereken bütün tedbirleri alıyor.

Kim Kardashian güzellik sırları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Bin Kelam ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin