İkizler Burcu Aşk Uyumları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkizler burcu üyelerinin çelişkili, ikili bir doğaya sahip oldukları söylenir. Bu ikilik durumu olayları iki farklı açıdan görebilme becerisine de yorumlanır. İletişime açık ve esnek bir yapısı olan İkizler kişisi, konuşmayı ve etkileşim kurmayı sever. O, aynı zamanda Zodyak burçlar kuşağının “Sosyal kelebek” olarak olarak tanımlanan kişileri arasındadır. Arkadaşlarıyla sohbet etmeyi çok seven sosyal bir entelektüeldir. Yeni şeyler öğrenmeyi de muhabbeti sevdiği kadar sever.

Doğuştan meraklıdır; eğlence, zeka ve canlılıkla dolu bir hayat yaşamak ister. Hayatı, insanların kalplerinin içeriğini sorgulama ve çözümleme olanağı veren büyük, sonsuz bir öğrenme tecrübesi olarak görür.

Kontrol etmeye çalışmazsa bazen derin ve uzun süreli ilişkiler kurmasını zorlaştırabilen kararsız, yanar döner bir tarafı vardır. Asabi davranmaya ve maymun iştahlılığa meyillidir. Bazen dikkatini verme, odaklanma sorunları yaşayabilir.

Romantik ilişkiler söz konusu olduğunda en iyi hava ve ateş burçları ile anlaşır.

İkizler Burcu Uyum Tablosu

En Uyumlu Olduğu Burçlar

Terazi: Bu, ideal bir ilişki olabilir. İkizler ve Terazi kişileri sadece sosyalleşmeyi ve iletişim kurmayı sevmek açısından değil, sanatı, kültürü ve eğlenceyi sevmek açısından da anlaşırlar. İki tarafın da kıskançlığa eğilimi yoktur. Cinsel hayatlarında birbirlerini mükemmel bir şekilde anlarlar. Sıcak, açık, zaman testine dayanabilecek bir ilişkileri olur.

Kova: İkisi de değişimden ve çeşitlilikten hoşlanırlar. İletişimi ve sosyalleşmeyi sevmeleri aynı zamanda güçlü bir arkadaşlığı da barındıran sıcak, sürprizlerle dolu bir ilişkinin tadını çıkarmalarını sağlar. Bu ortak özelliklerinin ilişkilerinin uzun süreli olmasına da yardımı olur.

Koç: İki taraf da dışa vurmayı sevdikleri bir enerjiye sahip olduğundan, Koç – İkizler ikilisi arasında aktivite, canlılık ve enerji dolu bir beraberlik olur. Yeni şeyler öğrenmeyi, bilgi edinmeyi sevmek açısından da anlaşırlar.

Uyumlu Olabileceği Burçlar

İkizler: Harika sohbetler, macera, büyüleyici fikirler ve eğlenceyle dolu bir ilişki olabileceği açısından bakınca İkizler – İkizler ilişkisi güzel bir ilişki olabilir. Ancak, bu ilişki istikrar, bağlılık ve ciddiyet açısından zayıf olabilir.

Yay: İki tarafın da inanılmaz derecede anlayışlı olabilmesi İkizler – Yay ikilisinin birbirlerinin farklı taraflarını kabul etmelerini ve sorunları çözmelerini kolaylaştırır. İkisinin de bilgi edinmeyi ve çeşitliliği sevmesi ve cinsel açıdan aktif olması da sağlam bir ortak zemin oluşturmalarına yol açabilir. Öte yandan, son derecede hafif ve uçarı mizaçlı olmaları ilişkiyi zora sokar. Bu beraberliğin başladığı gibi hızla sönmesi ihtimali büyüktür, fakat, taraflar biraz özveride bulunurlarsa işler yolunda gidebilir.

En Uyumsuz Olduğu Burçlar

Balık: Başarı şansı düşük, muhtemelen iletişimsizlik, güvensizlik ve istikrarsızlık barındıran bir ilişkidir İkizler – Balık ilişkisi.  Son derecede hassas ve kolay incinen biri olan Balık burcu kişisi eğlenceyi seven, oyuncu İkizlere fazla duyarlı ve somurtkan gelir.

Başak: İkizler ve Başak, hayatı akıllarıyla değerlendirmek açısından benzerler ama bunu tamamen farklı şekillerde yaparlar. İkizler, Başağın titiz yaklaşımlarını sıkıcı bulur ve onun bu konudaki standartlarını karşılayamaz. Başak ise onun değişikliği sevmesini uçukluk olarak yorumlar. Ayrıca, önünde sonunda kararsız İkizler burcu kişisini eleştirmeye, onda hatalar bulmaya başlar ve böylece kendinden uzaklaştırır.

Akrep: Akrebin kendine odaklanma ve mahremiyet sevgisi İkizlerin güçlü sosyallik gereksinimi ve enerjisini dışa yöneltme eğilimiyle çarpışır. İkizler hayata gamsız ve yüzeysel yaklaşırken, Akrep kara kara düşüncelere dalmaya meyillidir. İkizler – Akrep ikilisi birbirlerinin dillerini konuşmayı öğrenebilirlerse ilişkileri iyi gidebilir. Fakat bunu sağlamak, imkansız değilse de, zor olur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İkizler Burcu Aşk Uyumları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Bin Kelam ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin